sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Keskiviikko 7.2



Keskiviikkona meillä oli esityspäivä. Esiinnyimme City Collagen uudessa teatteri tilassa Infinity 2018 -tanssitapahtumassa, jossa esiintyi myös muita tanssin opiskelijoita ja harrastajia eri tanssikouluista. Esityksiä oli yhteensä 28 kappaletta ja me esiinnyimme omalla teoksellamme 'spiralointi' ja englantilaisten kanssa teoksessa Linea Curva.

Keskiviikko aamuna meidän oli tarkoitus vain käydä nopeasti tanssipaikat läpi teatteritilassa, mutta koska englantilaiset opiskelijat olivat paljon myöhässä ehdimme tehdä kaivattuja ja tarpeellisia läpimenoja. Kun englantilaiset opiskelijat tulivat paikalle harjoittelimme yhdessä Linea Curva -tanssia. 

Kuva aamun tanssiharjoituksista. Kuvassa etu-alalla Veera ja Anssi tanssivat Spiraloinnin alkukohtausta.



Aamu harjoituksien jälkeen pääsimme koulusta lepäämään, syömään ja valmistautumaan illan esitykseen. Tässä vaiheessa päivää väsymys oli koko ryhmällä aika moinen, koska edellisenä päivänä meillä oli ollut omien esityksiemme: Oneiros Resortin, Liisin soolon ja Conariumin esitykset.

Esityspaikalle saavuimme todella ajoissa. Meille oli infottu, että meillä olisi mahdollisesti loppukiitos harjoituksia, mutta näitä harjoituksia ei koskaan ollut. Esitys paikalla oli tosi kova kaaos, kun paikalla oli satoja tanssijoita. Tästä kaaoksesta johtuen saimme esitysjärjestyksen tietoomme vasta juuri ennen esityksen alkua. Esitimme ensin Linea Curva ja sen jälkeen 'Spiraloinnin'

Esityspaikan takahuoneissa oli asennettu screenejä, joista pystyi seuraamaan esityksiä. Katselimme aulan screeniltä tanssiesitystä ja lämmittelimme Linea Curva esitystä varte, kun yhtäkkiä alkoi palohälytys ja kaikkien oli poistuttava koulurakennuksesta ulos. Koulurakennuksesta poistuminen sujui erittäin sukkelaan. Monet joutuivat lähtemään ilman mitään ulkovaatteita tai kenkiä. Me lämmittimme toisiamme ja lainasimme kaikkein eniten paleleville takkeja. Tämä loi hauskaa yhteisöllisyyttä meidän ja englantilaisten välillä, myös esiintymisjännitys kaikkosi palohälytyksen myötä.

Kuvassa englantilaisten ja suomalaisten varpaita palelemassa ulkona palohälytyksen aikana.



Kuvassa palomiehet saapuivat tarkistamaan koulurakennuksen.


Jouduimme palelemaan ulkona vain noin 10-20 minuuttia ja tämän jälkeen pääsimme takaisin sisään ja esitys jatkui. Palohälytys johtui kuulemamme mukaan siitä, että joku oli jättänyt teatterin oven auki ja teatteri savua oli päässyt palohälyttimien luokse ja laukaissut hälytyksen. 

Molemmat esitykset menivät todella hyvin. Spiralointi oli todella erinlainen muihin esityksiin verrattuna ja nautimme kovasti, että saimme tuoda jotain erinlaista tanssia Suomesta. Katsojat ja muut tanssijat pitivät kovasti meidän Spiraloinnistamme ja saimme paljon hyvää palautetta. Englantilaiset tanssija ystävämme sanoivat, että esityksemme oli todella rohkea ja erinlainen. He ihmettelivät kovasti kuinka uskalsimme mennä lavalle esityksellä, jossa oli vain osan aikaa musiikkia ja joka on suurimmalta osalta improvisaatiota. He myös kehuivat, kuinka hyvä ryhmä kuuntelu meillä oli ja kuinka saimme hyvällä kuuntelulla ehyenä ryhmä teoksen improvisaatiosta aikaan. Olimme hyvin iloisia ja otettuja ihanasta ja positiivisesta palautteesta, jota saimme.

Esityksen jälkeen menimme takseilla takaisin hotellille. Olimme todella väsyneitä ja kaikki painuivatkin omiin huoneisiin nukkumaan.

-Veera ja Tanja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti