maanantai 11. maaliskuuta 2019

Erasmus vaihto Plymouthiin, Isoon-Britanniaan.

Matkustuspäivänä 10.3.2019 lentomme lähtö hieman myöhästyi. Ehdimme juuri ja juuri bussiin, joka suuntasi Lontoosta Plymouthiin. Viiden tunnin bussimatkan aikana oli onneksemme yksi 30 minuutin pysähdys, jolloin saimme ruokaa ja vessatauon.


Ensimmäisenä kouluaamuna City College Plymouthissa saimme kulkukortin, joka toimii myös koulun ja hotellin välisien matkojen bussilippuna. Kouluruokailu herätti hieman kummastusta suomalaiseen tapaan tottuneiden ruokailijoiden keskuudessa. Pääasiassa lounasannokset syötiin take away pakkauksista, joitain annoksia lukuunottamatta, jotka halutessaan sai lautaselta.

Ensimmäinen päivä huipentui Kat Marshin pitämään luentoon, jossa käytiin läpi hänen uraansa ja siihen, mitkä asiat ovat johdattaneet hänet tiedeopinnoistaan musiikilliseen uraansa. Hän oli mm. esiintynyt loppuun myydyssä Royal Albert Hallin esityksessä Bring Me The Horizonin keikalla kuoronjohtajana.


2 kommenttia:

  1. Otan hieman maanläheisemmän näkökulman paikalliseen menoon.

    Esitteen mukaan Plymouth on hintatasoltaan Iso-Britannian edullisimpia paikkoja. Tavallisen lähikaupparuoan ja esim. matkalippujen hinnat ovat lähellä Suomen hintatasoa.
    Pekkaa siteeratakseni kertakäyttöpakkaukset näyttävät olevan täällä arkipäivää ja esim pantillista juomapullojen ja tölkkien palautusjärjestelmää ei näyttäisi olevan. Koulussa on jätteiden lajittelupisteet ja maksullisessa ruokailussa tarjolla salaatteja ja myös kodinomaista ruokaa, mutta koululaiset näyttävät suosivan nugetteja ja limua.

    Huomiseksi luvassa myrskyvaroitus säässä. Jahka siitä selvitään, pääsemme toden teolla töihin paikallisten opiskelijoiden kanssa tuottamaan yhdessä musiikkiesitystä varsin lyhyellä varoitusajalla. Jännittää, mutta kerron tuonnempana, kuinka asiat sujuivat. -Esa-

    VastaaPoista
  2. Hello Plymouth! Hienoa bloggaamista!

    VastaaPoista