keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Saara ja Timo kävivät tänään tutustumassa The Mediterranean Culinary Academy -koulutukseen, joka on uusi Maltalainen ruoanvalmistuskursseja järjestävä yritys. Kyseessä on nuorten innovatiivisten ja ruokaan intohimoisesti suhtautuvien ravintola-alan osaajien start up -yritys, joka on nyt toiminut noin 1,5 vuotta. Heillä on hyvät kontaktit paikallisiin tuottajiin ja muihin alan toimijoihin. Heidän kursseillaan käytettävät raaka-aineet ovat pääasiallisesti paikallisesti tuotettuja ja tuoreita.

He ovat järjestäneet kursseja erilaisille kohderyhmille; niin ammattilaisille kuin ruokaharrastajille sekä myös perheille ja nuorille ja lapsille. Kursseja on saatavana eri pituisina, mutta tarjolla on myös esimerkiksi yhden illan kestäviä työpajoja tietyn teeman tai raaka-aineen ympärille rakennettuna.


Kuvassa yllä tänään alkanut Pohjois-Afrikkalainen ruokakurssi Vallettan toimipisteen keittiöllä. Kurssille osallistuu 7 henkilöä ja tänään oli neljän kerran kokonaisuudesta ensimmäinen iltapäivä. Kuvassa opettajana toimiva keittiömestari on toiminut kokkina ympäri maailman hienoissa ravintoloissa, sekä työskennellyt  useammassa Michelin -tähden ravintolassa.

Yrittäjät olivat erittäin kiinnostuneita mahdollisesta yhteistyöstä kanssamme, jos tulemme vielä Maltalle. Yrittäjät ovat yhteiskuntavastuullisia ja toimivat eettisesti ja ympäristöystävällisesti. Heillä on mahdollisuus järjestää kaikkea mahdollista meidän alaan liittyvää aina jäniksen teurastuksesta ja käsittelystä, viini- tai juustotilaan tutustumiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti