perjantai 17. toukokuuta 2019

Viimeinen työpäivä Maltalla

Tänään lähdettiin taas klo 9 aamulla kämpiltä kohti Vallettan risteilijäsatamaa, jossa Kailla ja Dorcasilla alkoi viimeinen työvuoro Bistro 516:ssa. Kaikki oli hyvällä fiiliksellä, mutta toisaalta oli myös haikea tunnelma. Ravintola, sen työntekijät ja työtavat ovat juuri alkaneet käydä tutuiksi, kun pitää jo lähteä takaisin Suomeen.

Näillä fiiliksillä rantabulevardilla kohti viimeistä työvuoroa. 

Kerrattiin vähän yhdessä minkälainen matka on ollut. Kai, Viktor ja Dorcas olivat kaikki kiitollisia saamastaan mahdollisuudesta lähteä tänne tutustumaan Maltalaiseen kulttuuriin ja työhön. 

Dorcas oli selvittänyt, paljonko kokit saavat täällä palkkaa. Myös Saara ja Timo ovat käyneet keskusteluita asiasta henkilökunnan kanssa, miten palkanmaksu ja verotus täällä toimii. Olimme opiskelijoiden kanssa yhtä mieltä siitä, että palkka on liian pieni ja kustannukset Maltalla ovat siihen nähden kohtuuttoman suuret.

Viktorin viimeinen työpäivä meni myös kivasti, hän pääsi tekemään mm. tomaattikastiketta. Viktor sai paljon kehuja ja kokit olisivat mielellään pitänyt hänet keittiössä pidempäänkin :)


Illalla Saara, Timo ja Kai kävivät vielä yhdessä maistelemassa Maltalaisia herkkuja

-Saara ja Timo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti