keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Keskiviikko 31.01

Treenattiin tänään koululla Linda Curvan esitystä ja tehtiin muutamia jazz-tekniikoita. Loppupäivästä Juttelin opettajan kanssa yleisesti tanssista ja yllättäen sain tarjouksen vetää hiphop - workshopin oppilaille seuraavalla viikolla. Pakkohan se tarjous oli nappaa! Muuten koulupäivä oli ranskalaisineen tosi jees.

Myönnän, että aamusta asti mielessäni on  pyörinyt myös muita asioita... Tänään on meinaa ShoppingDAY!!!

Tykittelin rivakasti hotellille sillä kaupat menevät enkuissa todellla aikaisin kiinni, elikkä ei ole aikaa sängyssä ryytymiseen, eikä todellakaan ole aikaa venyttelyyn.

Käväisin Drakes Circuksen Footasylum sneaker storessa nappaa uudet namut treenikengät. Mukaan lähti Adidaksen swift runit jotka omistan jo ennestään beigen värisenä, mutta army green vei sydämeni.

Keskuksesta löytyi perus H&M, Superdry, Primark ja JD. Tuli kierreltyä kaikki läpi, mutta kyllä kengät oli catch of the day.

Keskustasta löytyi myös edullinen Sports direct, joka tunnetaan edullisista rytkyistä ja hyvistä tarjouksista. Kantsii muuten kantaa opiskelijakorttia mukana kun shoppailet, yllättävän moni kauppa antaa alennuksia opiskelijoille.

Sit Tescon kautta hotellille viskaa rojut ja vegewrapit naamaan sillä matka jatkuu hyvin pian.

Törmäsin keskustassa THE GAME nimiseen pelimestaan. Tässä paikassa pystyy vuokraamaan itselleen pelitietokoneen, konsolin  tai mahtavan seikkailun virtuaalimaailmaan. Olin suorastaan haltioissani tästä paikasta! Suomessa nähtiin viimeksi tämän tyylinen mesta  vuonna v.2006, mutta se meni konkkaan.

Maksoin 180min edestä peliaikaa ja myyjä laittoi kaiken valmiiksi. Päätin pelata suosittua PUBG - peliä ensimmäistä kertaa elämässäni. Valitsin kyseisen pelin koska koko maailma puhuu tästä pelistä ja itse en tiedä siitä mitään. 

Lyhyesti ja nätisti listattuna jokainen pelisessioni meni about näin:

  1. Laskeudu saarelle lentokoneesta.
  2. Mene ensimmäiseen taloon jonka näet.
  3. Tule ammutuksi haulikolla päähän TAI juokse paniikissa päin seiniä ja tule sitten vasta ammutuksi haulikolla päähän.

Vaihdoin pelin uusimpaan EA:n tuotokseen, eli Star Wars Battlefront II.

Peli veti minut sisäänsä! Elin lapsuuden unelmaa! Jedit, imperialit, voima ja tietenkin: ”You rebel scums… ”

Aika meni todella nopeasti ja otin vielä lisätunnin pienen napostelun kera. Suosittelen jokaista pelaajaa käymään täällä. Hyvä meininki, hyvä ilmastointi, kattava pelikirjasto ja mukavuus 100++.

Tämän mahtavan session jälkeen käppäilin tylsään hotellihuoneeseen suoraan nukkumaan. 


May the force be with you.

- Andy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti