sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Jäähyväiset ja opiskelijan loppuyhteenveto- Plymouth, UK, 2019



Toisen viikon loppua kohden työtahti tuntui hieman kiihtyvän projekteja viimeisteltäessä. Suomalaiset opiskelijat työstivät perjantain Suomi-esittelyyn kaksi itse tekemäänsä musiikkikappaletta ja lisäksi viime minuuteilla koottiin yhteen opiskelijoiden tekemää yhteisprojektia lyhyen äänitteen muodossa.

Jokainen opiskelija on osallistunut tasapuolisesti musiikin yhteisopetukseen ja lisäksi lauluntekijät ovat esitelleet osaamisaluettaan sekä sävellysten, että suomalaisten ja englantilaisten tekstien muodossa. Näistä mainitsen opiskelijamme Jennan suomiräpit yhdistettynä paikallisen opiskelijan Mayan laulusuorituksiin sekä oman sävellykseni/tekstini "My dream come true", jonka musiikkitaustan tuotimme yhdessä opiskelija Alexin kanssa ja studiossa laulamassa kanssani oli paikallinen opiskelija Hannah. 

Jäähyväispäivän tunnelma oli haikea, mutta silti rento ja iloinen. Suomi-esittelyssä naurettiin ja laulettiin. Saimme uusia ystäviä ja paljon hyviä muistoja.

YHTEENVETO:

Yhteiset ja henkilökohtaiset tavoitteet opiskelijavaihdon suhteen ovat toteutuneet. Tutustuimme paikalliseen kouluun, maan tapoihin ja kulttuuriin sekä veimme hyväntuulista ja positiivista Suomi-kuvaa ulkomaalaisille ystävillemme. Opimme ihmisläheistä kansainvälistä yhteistyötä ja saimme kokemusta turistina olemisesta vieraassa maassa. Henkilökohtaisesti tunnen olevani avoimempi ja itsevarmempi.

Kiitän kaikkia projektiin osallistuneita ja toivotan menestystä jatkossa.

-Esa Kälkäjä, opiskelija, muusikko- Ammattiopisto Live

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti