Dorcas ja Kai aloittivat tänään työskentelyn Bistro 516:ssa Valletassa. Ravintola sijaitsee venerannan (edit: risteilysatama, hillittömiä kerrostalon kokoisia paatteja) tuntumassa ja siihen kuuluu myös iso terassi meren äärellä. Keittiö on kolmessa tasossa, esivalmistelukeittiö on yläkerrassa, mutta sieltä näkee saliin ja lämpimän keittiön puolelle, joka on salissa tiskin takana. Astianpesuosasto on taas puoli kerrosta alas päin salista ja melko ahdas.
Dorcaksen ja Kain ensimmäinen työtehtävä oli kanan rintafileiden puolittaminen pitkittäin. Niitä olikin arvioilta semmoiset 40 kiloa. Ravintolassa oli melkoinen hässäkkä päällä, kun menimme sinne, heillä oli jäänyt tukkikuorma tulematta.
Päivä on lämmin ja aurinkoinen, joten työpäivän jälkeenkin ehtii tehdä vielä jotain.
Terkuin Marjut
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti